Monday, December 27, 2010

Scavengers Herbivores

Roccocò

I tipici biscottoni che si trovano in tutte le case napoletane nel periodo natalizio. Sono molto spezziati e di consistenza abbastanza dura anche cambiano col tempo e se in un giorno in cui l'aria è secca sono più duri, in un altro giorno in cui l'aria è umida sono più morbidi.
Questa caratteristica è dovuta alla grande quantità di zucchero che contengono che gli conferisce anche una lunga conservabilità.


Ingredienti:

1 kg. di farina 00
900 gr.
800 grams of sugar. Almond
200 gr. diced mixed candied fruit peel
4-5 mandarins
30 gr. of tracks (mixed spices)
5 gr. ammonia per 320 ml sweet
. cold water

for brushing:
2 egg yolks and 2 tablespoons milk

Procedure (the night before or the morning to the evening)

Pour the flour on pastry, add the track and the ammonia and mix well. Combine all other dry ingredients to the fountain, add water and start working the dough. At first will "crumble" difficult to handle but then, so do not let it soften groped to add more water. Cover with a cloth and then with aluminum foil and allow to marry for another ten hours.
Form of frankfurters. closed ring, brush with beaten egg yolks with milk and bake at 180 degrees for about 20 minutes.
also preserved six months.


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