Ingredienti:
1kg. di carne di maiale(io uso il prosciutto)
4-5 cucchiai di olio extravergine di oliva
una grossa cipolla,
un bicchiere di vino
3-4 foglie di alloro
un pizzico di timo
un aglio
mezzo rametto di rosmarino
1 litro circa di brodo vegetale fatto con un gambo di sedano, una carota, mezza cipolla, un chiodo di garofano
un cucchiaio di passata di pomodoro
4-5 grani di pepe verde
sale q.b.
Procedimento:
Chop the onion and put in a pan with oil and cover with the meat cut into small cubes and cook for 5 minutes without turning. Using this method because the onion and fry quickly gets tired of softening. Combine the bay leaves, rosemary, thyme and garlic. Begin to turn and brown the meat on all sides. Discard the garlic. The onion will become a golden creamy sauce. Add the pepper and wine and cook over low heat and when the wine has evaporated add the tomatoes and after 2-3 minutes the stock one ladle at a time and then add salt. The flesh should be soft.
0 comments:
Post a Comment